Jan Keuken | Augustinus BV

Szilvia Barsi

Voor Augustinus heeft Szilvia het nieuwe huisstijl en de brochures ontworpen. Als organisatie zijn we zeer tevreden met het eindresultaat. Szilvia is zeer creatief en kan onze wensen omzetten in mooi stukje vakwerk.

Daniel Seesink, persoonlijk gedragscoach en spreker bij Speakers Academy® | Bewust Zoo!

Szilvia Barsi

Na een prettige eerste kennismaking leg ik Szilvia uit wat ik met Bewust Zoo! voor ogen heb: leidinggevenden een spiegel voorhouden en ze bewust te maken van de bioLOGISCHE basisbeginselen van ons gedrag. Ik geef een biologische kijk op communicatie, door mijn klanten in de dierentuin naar het gedrag van apen te laten kijken. Szilvia heeft deze elementen feilloos en … Read More

Jan Martin van Hoogen, directeur | Vitalize

webprofit

Vitalize werkt al vele jaren samen met Szilvia. Van verpakkingsontwerp tot brochures en huisstijl ontwikkeling, bij Szilvia is het in goede handen. Wij hebben haar in de afgelopen 7 jaar leren kennen als zeer betrokken, loyaal en buitengewoon creatief. Iemand met oog voor detail en gevoel voor ontwerp.

Dirk-Jan Kranendonk | WebProfit

webprofit

Szilvia is perfect in staat om onze wensen om te zetten in prachtige grafische ontwerpen. Keer op keer weet zij ons en onze klanten te verrassen.